contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Movember: Bart Bartesen

Jon Erik Andersen

Vel, datoen er 10. Movember og overleppa begynner har fått stått i fred i nok +/- 250 timer. 1/3 av tiden er gått og lagkaptein Jørgen Uleberg (25) er meget skuffet over innsatsen laget hans har vist dette året. Jeg ønsker derfor som en god høyre hånd og legge ut en liten status så langt av samtlige medlemmer. 

Bjørnar Berge

Jørgen Uleberg(C) (@jorgenuleberg)

Mikael Tesdal

Lasse Jamt (@lassejamt)

Jon Erik Andersen (@jonerik)

Vi prøver å gi prostatakreft et ansikt, selv om vi helst skulle sett at dunet i ansiktet var like dopa som Lance Armstrong. Da hadde det bokstavelig talt flydd inn spenn. Er du stolt over innsatsen en av oss har lagt ned så langt, ta en tur over på vår lag side og støtt oss.