contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Tusen takk til 63 fantastiske sjeler!

Jon Erik Andersen

Dere klarte det, vi klarte det — Magnus klarte det!

Tusen takk alle dere fønderne som har ønsket at han skal få dra til Volda på premiere på filmen sin. Se på hilsen han gave alle de fantastiske menneskene som har delt, likt, kommentert og ikke minst fønda prosjektet hans. Det gikk i mål på ca halvannet døgn - ny rekord! 

Bilde av magnus som takker
“Hjertelig takk til alle dere som på forskjellige vis har bidratt til å gjøre dette mulig. Responsen har vært over all forventning og jeg gleder meg skikkelig til Volda-turen (forøvrig min første tur ut av Oslo gryta på gud vet hvor lenge!)”
— Magnus