contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Musikk som spiller en rolle

Jon Erik Andersen

Det er fantastisk mye spennede som skjer på musikkfronten omdagen. Trentemøller har nettopp lansert en ny plate, Live In Copenhagen (Special Edition) og Daft Punk slapp i forrige uke singelen Get Lucky med Pharrell Williams. Dette er magi på et så høyt nivå at det er vanskelig å forstå hvor bra det faktisk er. Trentemøller albumet er mastret spesifikt for iTunes og Get Lucky er spilt inn for en best mulig analog opplevelse. Dette er musikk i ypperste kvalitet fra hver sin verden - og det elskes. 

Jeg gleder meg så til å få kjøpt Daft Punk - Random Access Memories på vinyl, når den tid kommer.

Videre skal det legges til at Soundcloud blir brukt mer og mer. Jo mer tid jeg bruker på å utforske, desto fler fantastiske "hidden gems" finner jeg. Under har jeg lagt ved et sett laget spesielt for dette innlegget så får vi se hva dommen er. 

Bloes Brothers 002 / Steroclip
En mix som er sinna, dyp, samtidig som den er utrolig fengende. Fantastiske 30 minutter som er verdt å få med seg. Man kan kicke dagen av til den med en stram espresso eller spille den av når vorspillet begynner å dra seg opp. 

christopherschwarzwaelder / Donkeyride
Et av de bedre settene jeg har hørt på lenge. Det fanger deg med en lett og funky tone, går dypere, men kuttes og mixes på et nivå som er langt høyere enn mye annet jeg har hørt (uten å ha noe spesielt teknisk kompetanse). Det skal også legges til at han skal spille på Sehr Schøn i sommer. 

Iacob Mehren / Kiss n Tell
Dette er musikk som er langt forrut for sin tid. Ser man for seg sol, sommer, skjærgård og en kald en hånda er dette som kan spilles utover de sene nattestimer. Vi snakker solnedgang eller soloppgang, vi snakker elektronika fra en DJ fra Oslo som viser at han kan leke mellom komersielt mig(mine ord) og funky tunes fra en annen planet. Hatten av  herfra, den gjorde så mye av Mauritius turen min. 

Enjoy.