contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Ikea hacking: 2x Hylle til 1x Skrivebord

Jon Erik Andersen

And so it begins. På lørdag ble det avtalt at vi skulle en tur på Ikea - noe jeg generelt sett ikke er så veldig fornøyd med. Jeg står fortsatt at 50% av samtlige forhold som bryter sammen - starter nedbrytingen på Ikea. Frem til idag har min gjennomsnittlige tur til Ikea vart i ca 3-4 timer - noe som gjør meg en smule 'svett'.   

Jeg fant fort ut at for at dette skal bli gøy, må jeg sette meg en liten utfordring. Å skru Ikea generelt er jo det man kan kalle lekestue, så hva med da å bygge sammen noe som i følge Mr Ikea skal være noe, men som jeg selv mener kan være noe annet.  

Kristoffer, Christine og jeg tok en tur på Sleppis og holdt oss under 2 timer tur/retur. Hvor effektiv kan man bli? Vi fikk mengder av stæsj og platespillern min fikk også et trygt og fint bord å stå på.  

Når det kommer til kjellinga; pris for følgende er omlag 400 kroner istedet for en tilsvarende pult til 1200+. Nesten så nydelig og samtidig så genialt at selv Kjell hadde jubla om han kom over det.

Jeg beklager på forhånd ræva bilder — jeg har 'bare' en iPhone 4 (men iOS 7 - in your face!) 

1 ) Hva ble handlet og hvordan skulle det egentlig se ut.

 1stk Expedit Hylle 79x79, 1stk Expedit Hylle 44x44

1stk Expedit Hylle 79x79, 1stk Expedit Hylle 44x44

 Slik Ikea tenkte det skulle se ut.. 

Slik Ikea tenkte det skulle se ut.. 

2 ) Et sirkus av en fremgangsmåte, ± for stil og gjennomføring. 

  1. Tredjesiste bildet: Ett lite triks i ludo; Serviettholden "Fantastisk" koster 19 kroner og passer utmerket som laptop stand. Det viser også nest siste. 
  2. Siste bildet viser verktøy og hvor mye deler som faktisk er igjen. 

Lykke til om du er keen på å prøve selv.