contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Ehh, bowling. Ja det stemmer, bowling.

Jon Erik Andersen

Ettersom det norsket folket her i Leeds er sykt gira på  kaste kuler mot noen stakkars kjegler har jeg allerede blitt dratt med i Bowlinghallen to ganger siden jeg kom hit. Og dere som kjenner meg, vet meget godt, at jeg ikke har stort å stille opp med i en slik arena uten at det lugger. Og ikke bare det, jeg er ikke noe spesielt flink i utgangspunktet. 

Forrige gang avsluttet jeg med maskuline 48 poeng, dette tenkte jeg var et bra signal på at jeg ikke trengte å være med noe mer. Men selvfølgelig måtte jeg det, for hvem kan bli husket for å fått 48 poeng i bowling? Vel, ikke jeg akkurat. Først klinka Øyvind til med å mekke nachos til samtlige som skulle være med oppe på Sky Plaza og vi ruslet nedover mot “the place” for å sette igang.

Det ble to nye runder, og plenty av mugger med øl. Helt ok i mine øyne, for tingen er at de som er gode mister fokuset når det kommer på bordet. Jeg derimot har ingenting å tape. Samtlige spilte selvfølgelig under dekknavn på vårt lag, just in case en bowling agent hadde tatt turen innom på heftig kveld i Leeds. Vårt lag; Nicolai, Malin, Lena og undertegnede. Vi vant ikke, men kom heller ikke sist. Sølv er ganske ok for et lag bestående av en som nesten stanger i samtlige lysekroner og tre som egentlig ikke helt trives i en bowlinghall. Det var det egentlig, bildene kan du se under. Og det skal også sies at Nico og Kjartan klinka til med å synge bursdagsang til Caroline som hadde bursdag 3 timer fortidlig, men fortsatt ryddig å hijacke miccen i selve hallen.

Takk for seg, jeg hater fortsatt å alltid se at det er en forbanna kjegle som står igjen. Men igjen, hvem er jeg til å dømme polishen på bowlingbanen når jeg ikke har noe å gå utifra?