contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

En 'liten' oppdatering

Jon Erik Andersen

Da har det ikke blitt rabla noe ned her på en god stund, og med tanke på hva vi har gjort den siste uken, så er det ganske mye som egentlig bør skrive ned her nå. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men de tre første dagene; Mandag, tirsdag og onsdag så var det skole. Onsdag derimot, så var det også skole, men etter det begynte festlighetene som perler på en snor. 


Nicolai, Caroline, Kristoffer og Stine på Carnegie stadium.

Vi dro på Rugby kamp, det var lokalderby mellom Leeds Metropolitan University, altså vår skole og Leeds University. Noen, litt mer engasjerte enn andre, hadde kjøpt seg skolegenser som de sto å digga med.. Hvis du vil prøve å gjette, så er det ingen av gutta på bildet. Dette var et viktig oppgjør for folket i Leeds, for de fleste har en tilhøriet til en av stedene. Det virker vanskelig å forestille seg trøkket og viktigheten rundt denne kampen. I år var det tilskuer rekord med over 10 000 som var å så på. Et skoleoppgjør. I Tippeligaen er dette mer enn mange av klubbene har plass til på stadioen sin til og med. For å sammenligne så tar Komplett.no Arena (Stadioen til Sandefjord) ca 9000 mennesker, og Bislett stadioen, den gamle landslagsarenaen til Norge tar 15 000. Jeg vil si at det var meget imponerende til å være skolerugby! I tillegg så skal det sies at det var ikke en, ikke to, ikke tre, ikke fire, ikke fem, men seks nakne menn som streaka banen til tider, meget populært for de norske jentene som aldri hadde vært på en kamp før. I tillegg vant Leeds Met for 6 året på rad.
Bildene fra denne kvelden ligger jo selvfølgelig i galleriet.


Et lite forsøk på å ta bilde av tavla, litt fail egentlig. 

Etter å ha tenkt meg litt om, så føler jeg ikke at jeg er så interessert i å prate så altfor mye om det som skjedde på torsdag og fredag, for det er en lov i Bedford traktaten, side 46, §18-5, slikt prates det ikke om uten for de fire veggene og det runde fyret.


Dette tok nesten biff til et nytt nivå. Eneste som kan være bedre enn dette må være en ny biff, ikke det at vi spiste en brukt en; men en biff til kunne gjort seg.

På lik linje som dagene før, ble lørdagen en braksuksess uten like! Vi klinka til med Biffkveld med gutta igjen. Siden det ble en så solid hit sist, så hvorfor kunne det ikke bli minst like digg nå? For å være ærlig føler jeg faktisk at det ble bedre. Jeg vet ikke helt, det kan være at vi hadde rødvin til maten istede for cola, men hvem er jeg til å sitte her å avgjøre om det var det eller ikke? Thomas klinka til med en helt insane saus, og vi digga - lenge. Etterpå kom Stine og Malin, Øyvind og noen venniner og venner av han fra Hønefoss. Byen man egentlig ikke prater om. Kvelden ble avsluttet på Oporto med nesten hele den norske gjengen. Det er et par bilder herfra også, klikk her så tar det deg rett til albumet.


Defenisjonen på ryddig gjeng. En god start hvertfall.

*Tøye fingrene litt, ta en lang innpust, utpust og innpust igjen* 


Et perfekt klientel, og for noen verter; Leverte på samtlige plan!

Sånn, da var det søndagen som sto for tur. Jentene klinka til med å ordne Taco til mange av gutta. En helt legendarisk middag som ble suplert med et knippe vinflasker fra samtlige parter. Dette var bare en slags kickstart på en kveld som bare ble bedre og bedre. Og uten å spoile for mye, så hjelper det når man vinner. For etter middagen og noen glass vin slo Caroline på stortrommen og fant frem partyalias. Og ble det fest? Eh, ja! Det ble totalt fire lag;


Ja det stemmer, det er vi som ligger først der!

Lag 1: Caroline og Kjartan
Lag 2: Thomas og Øyvind
Lag 3: Malin, Stine og meg
Lag 4: Kristoffer og Nicolai 

Og som du kanskje tenkte deg, så vant jo selvfølgelig Lag 3. Et helt perfekt spill rent taktisk fra vår side, og det skal jo heller ikke stå på kvaliteten på svarene heller. Nydelig levert jenter! Skulle dere forresten ønske å se noen bilder fra kvelden, så er det muligheter for det her.

Men nå som det er sagt så har jeg faktisk ikke noe mer å si, for nå skal jeg rydde rommet ettersom Maiken kommer i morgen - og gleder man seg? Uten tvil. Tror nok den uken blir enda bedre enn uken som har vært!

Takk for seg.