contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

En liten oppsumering

Jon Erik Andersen


Jeg vil vel si at nå er en veldig god tid for å oppsumere uken som har vært. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men BIs Vinterleker er en veldig fin start. Jeg vet ikke hvor mye jeg vil eller orker å skrive om denne sinnsyke turen som jeg anbefaller alle BI elever å være med på. Det er en uke med så mye sinnsykt som konsert, tidenes afterski, ølkrig, innovative forretningsideer, fantastiske bakker og hurra-meg-rundt herfra og til månen.

Noe som kanskje folk allerede har fått med seg og som ikke var fult så konge var jo rett og slett mitt lille møte med en knust ølflaske, til dere som ikke fikk det med seg; Jeg hoppa på en. Ikke veldig konge å oppleve, men når man fortsatt har så mye flaks i livet som jeg har var det veldig greit at jeg spoona med en som hadde vært i saniteten. Trygve reddet så og si resten av turen min, og jeg hadde jo seff flaks og hoppet på den flasken dag nummer 2 av 4. 

Alt i alt kan jeg vel bare innrømme at den turen slakta bankkontoen min, fylte opp kontoen ved nummer 9042 - Hygge/Pleasure to the max og reduserte mitt kjære liv med sikkert godt over 2 år. Uansett var alle enige om at det hadde vært en fin tur!

Etter mye hopping osv, dvs jeg hopper fordi jeg ikke gidder å fortelle om alt, så ble jeg hentet av mine kjære foreldre i den nye bilen vår. En Saab 9-3 Cab, den er helt rå å kjøre forresten. Vi dro på Herlige Land her i byen, jeg nøt en bedre skalldyr tallerken og deretter kjørte vi hjem til Tønsberg.

Det var vel det, bortsett fra at det kom sinnsykt mye snø, så mye at jeg og Petter såvidt kom oss på vors.. Den historien vil jeg vel egentlig si at jeg har tid til å fortelle nå, selvom jeg egentlig skulle kastet meg i bingen for lenge siden.. Anyways, her kommern!

På lørdag fant jeg og Petter ut at vi skulle ta en liten tur på byen, selvom det aldri ble byen dro vi til Malin for å ta noen pils med venninene til Maiken. Hele kvelden var meget hyggelig, det tror jeg både og Petter var enige om.. Uansett, måten vi kom dit på illusterer vel oss veldig greit egentlig.. Vi hadde ingen som kunne kjøre oss og det snødde som f**n, så vi fant ut at beste måten er å gå. Det er vel ikke lenger enn en kilometer kanskje, maks to så det burde gå helt fint. Vi rusla nedover i snøstormen på noen veier som var langtfra måka i våre pene antrekk. Dvs jeg hadde på meg det jeg hadde igjen som var rent etter en mer eller mindre fuktig tur til Hemsedal. Da vi hadde kommet sånn ca halveis kom en måkebil forbi oss, vi prøvde å haike uten hell. Hva med å henge seg bakpå tenkte vi og la på sprang etter den forbanna bilen, hva gjorde han? Jo han mata flatt jern med den måkebilen, vi prøvde å løpe etter den i sikkert 100 meter, men gav tilslutt opp. Da var det en Mercedes som hadde satt seg fast på flatmark så vi ruslet bort;

Trenger dere dyttehjelp? spurte vi
- Ja det hadde vært fint, sa folka
Kun om dere kjører oss på vors, sa vi.
- Jada, det skal vi få til, sa de

Resultatet ble da at vi dytta, hoppa inni bilen og ble kjørt på vors. Hvor herlig er det ikke når alt bare ordner seg?