contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Endelig fikk jeg eget rom (!)

Jon Erik Andersen

Det stemmer jenter og gutter, foreldre, besteforeldre og familien til de jeg ikke kjenner enda. Jeg har endelig fått mitt eget rom, fordi Hans flyttet ut idag.Det er både med lettelse og litt tristhet at Hans flytter ut, for han er en kjempe kar å bo med, men når det blir til at jeg og Kristoffer må dele seng eller en av oss må sove på sofaen så er det faktisk litt deilig. 

Denne leiligheten vår, som det kommer noen frekke bilder av etterhvert, ligger som jeg har sagt tidligere midt i Leeds. Vi er nå den nye definisjonen på plommen i egget. Ikke bare det men som dere ser har jeg pyntet rommet med et bilde av Maiken, bruker akkurat nå iPaden som en bilderamme (noe som gjør seg faktisk ganske bra)! Dette gjør at jeg kan ha et frekt lite slideshow av alle dere hjemme; Maiken, gutta, familien, barney, besteforeldre og det som måtte være i mitt bildearkiv. 

Vi har nå hvert vårt bad, selvom toalettet mitt ikke er av den største sorten, så er ikke jeg av den største gutten du møter heller, men det vet vel de fleste? 

Under så ser dere et par-tre bilder av rommet, et komplett album av leiligheten til de omtalte Bedford Boysa kommer etterhvert, nå skal jeg rulle meg inn i det helt nye sengetøyet mitt og ligge i stjerne resten av natten, dagen og tidlig morgendag. 


“Overblikk”

“Garderobeskapet”


“Badet, det er dessverre ikke stort nok til at jeg fikk plass til å ta bilde der inne, men det er stort nok for meg - og det er det viktigste”