contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Er Leeds en ny verden?

Jon Erik Andersen

Vel, jeg har ikke noe konkret svar på det. Men ja, det er ekstremt bra! Jeg møtte Kristoffer for første gang på Gardermoen kl 06.45 på torsdag, noe som er relativt tidlig ettersom vi måtte kjøre fra Tønsberg. 

Dagen før vi dro, altså onsdag, ringte Kristoffer meg og fortalte at flyet var kansellert, noe som gjorde at vi måtte fly fra Gardermoen til London og fra London til Manchester. Etter dette var det en frekk liten togtur på halvannen time. Plutselig var vi i Leeds. Midt i smørøyet! Vi drasset på en golfbag, en gitar, to kofferter og en trillebag. Dette gjorde at vi dro rundt på det meste i livene våre, og det tok stor plass. Flaks for oss så hadde vi 300 meter å gå til vår nye leilighet. Bedford Street. Alt er nærme. Alt er et steinkast unna.

  • Starbucks - 2 min
  • Kjøpesentere - 3 min?
  • McD - 3 min
  • Togstasjonen - 4 min
  • Skolen - 5 min

Hans, tusen takk for denne leiligheten, det er helt fantastisk! Bilder av byen og leiligheten vil komme etterhvert, så hold tight. Det er så mye å gjøre og så liten tid å få formidlet alt det fantastiske på, så jenter og gutter. Jeg skal bli flinkere til å fortelle om det nye året i Leeds fremover, for det tror jeg blir spenende!