contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Fysj for noe kliss, jeg mimrer.

Jon Erik Andersen

Vel, det skal jeg si deg. Fordi det å fortelle litt om hva som skjer er faktisk ganske allright. Vi som har startet klubben BKK (Blogg og Kamera Klubben) har funnet ut at dette er en veldig fin måte å fortsatt ha kontakt med kjente å kjære. Det skal jo ikke skyves bak en skuff at vi tre i jlj invest skal splittes. Jeg skal til Leeds, Lasse skal til Singapore og Jørgen skal være i Kristiansand, hvis ikke han flytter til Oslo. 

Vi har hatt mange felles interesser og knyttepunkt opp igjennom, aksjer, trening, hytteturer, jenter og mye annet digg.
Noen sier at man vennene man får i barnehagen har man for resten av livet, i mitt tilfelle stemmer det.
Noen sier at vennene man får på barneskolen, har man for resten av livet, i mitt tilfelle stemmer også det.
Noen sier også at de vennene man får på ungdomskolen har man for resten av livet, i mitt tilfelle stemmer også dette.
Noen sier at vennene man får på videregående, har man for resten av livet, vel jeg har 10 stk som jeg har julebord med hvert år, og det er helt konge. Så jeg vil vel si at dette også stemmer i mitt tilfelle. - Jeg er heldig, jeg har mange venner. 

Men de fleste sier at de vennene man får på høyskolen, er de man har kontakt med for resten av livet. Vel, jeg håper dette stemmer. For de jeg har blitt kjent med, Jørgen og Lasse f.eks, har endret livet mitt på en spesiell måte. Det er mange som jeg sikkert burde nevnt her, men av en eller annen grunn føler jeg at det er disse jeg kommer til å ha best kontakt med. Noen sier at dette er fordi likheter og motsetninger tiltrekker hverandre, jeg vil si at motsetninger lager bråk på byen og at likheter gjør at du hooker opp med en frøken og drar hun med deg hjem. Uten å gå noe nærmere inn på dette, så tror jeg at om en 10 års tid så er jlj en gruppe investorer som har gjort det meget bra her i livet. 

Derfor gutta, takk for alt så langt, dere har gjort livet ved BI Kristiansand helt konge, sammen med resten av folket på den skolen der. Jeg tenkte å legge opp en ny post litt senere med en god samling bilder fra de årene her. 

Derfor vil jeg anbefalle dere å sjekke ut: Lasse Jamt & Jørgen Uleberg.