contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Gøteborg!

Jon Erik Andersen

Det er mye som burde vært skrevet om i det siste, men det blir lite av det. Sånn går det når man gjør alt annet enn dette. Det er da deilig å se at de som faktisk opplever mye omdagen også skriver mye om det. Jeg tenker da på Herr og Fru Blogg Bloggesen, Kamilla Vedeler og Lasse Jamt

Men nok om de i Asia og mer om meg. (Nesten) alle elsker jo å prate/skrive om seg selv. Er det ikke derfor man har en blogg? Uansett. 

Maiken og jeg tok en langweekend i Gøteborg. Vi kjørte ned via Horten-Moss fergen og var nede på notime. Vi bodde på Spar Hotel Gårda, et meget ok pluss hotell til under 400 kroner natten. Dette var da inkludert frokost og gratis parkering. Uten å være for klissete, var denne turen helt sjef! For første gang følte jeg meg skikkelig turist, med norske oljepenger i lomma, speilreflekskamera over skulderen og en hånd og holde i. 

Været var vel så som så, uten at det spilte noen rolle når man var inne på kjøpesenterene Arkaden, Nordstaden og mye annet. Vi besøkte også steder som Universum og Trädgårdsföreningen. Klesskapet fikk litt nytt innhold for begge parter og bildegalleriet fikk seg en ny mappe. Det skal også legges til at vi var på en av Gøteborgs beste resturanter, Bliss. For under 900 kroner fikk man en god flaske vin, noen av de beste blåskjellene jeg har smakt og en kalvestek som var så mør at begrepet mørt får en ny definisjon. 

Et knippe bilder fra turen kan du se under.