contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Guttekveld med BiFF

Jon Erik Andersen

Stemmer det, endelig en ordentlig guttekveld med litt ordentlig mat og masse testo. I den forstand at testoen kom i 16:9 format og ikke sprøyter. Lucky us!

Før jeg kom til det fantastiske måltidet og den helt sinnsyke filmen, så måtte det jo selvfølgelig lugge litt på veien til bords. Kristoffer og jeg ruslet opp, hadde flaks og kom oss inn siden noen andre skulle ut, dette virket jo kjempe lovende! Men den gang ei, vi hadde fått beskjed om å ta heisen opp til 18ende, for så å bytte heis i 19ende så å for å komme oss opp til 24 etasje. Dette lot seg jo selvfølgelig ikke gjøre. Den døra vår låst. Vi tenker, kanskje det er mulig å gå opp til 24etasje for så å ringe gutta, smart ide, men ikke så veldig gjennomførbar. For skulle det lugge på 24etasje også? Ja. Da vi sto utenfor døren sto det på telefonen: “No service”. Det var altså ikke dekning inni den monster betongbygningen, og vi innså bare at det var å gå ned til 18ende igjen, ta heisen ned til 0, gå inn i det andre rommet når noen gikk ut derfra for så å ta heisen opp til 24. Du syns kanskje det er tungvindt å lese alt dette, vel, det var enda mer stress for oss å gjøre det, så ta deg en bolle. 


Merker er både fornøyd med å komme seg ned igjen til 18ende, men også en smule frustrert over Sky Plazas heis-og-dør logistisk.

Anyway, det var en fantastisk kveld og jeg anbefaller alle å se The Expendables, fantastisk film for alle som digger skyting, eksplosjoner og mye army stæsj.

PS: Sorry Nico, men det må lugge litt for deg også. Man kan ikke alltid være perfekte på bilder. Ønsker du å se noen litt bedre bilder av Nico - og de andre - ta en tur innom galleriet å se de resterende 14 bildene