contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Happy Up Here & Breath

Jon Erik Andersen

Tid for litt musikk igjen, og igår tror jeg faktisk har vært en av de bedre musikkdagene på lenge, jeg fant endelig Röyksopp - Happy Up Here og kom over min (kanskje) nye favoritt innen chill electro, Télépopmusik - Breath. Jeg syns helt klart at dette er en sang som lett kan settes opp mot store sanger som Djuma Soundsystem - Les Djinns (Trentemøller Remix). Enkelte mener kanskje at dette er som å banne i kirka eller at sangene ikke kan sammenlignes, men care? Jeg diggern! 

Röyksopp - Happy Up Heare @ YouTube
Télépopmusik - Breath @ YouTube
Djuma Soundsystem - Les Djinns (Trentemøller Remix) @ YouTube