contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Hei

Jon Erik Andersen

Hvorfor sitter man med en følelse at man egentlig burde skrive noe her, når man ikke har noe fornuftig å skrive? Vel, har man ikke noe fornuftig å skrive om, så skriver man ingenting. Det er hvertfall den praksisen jeg har hatt de siste månedene. Ergo, det har ikke kommet noe innhold her på “BLOGGEEEEEN”

Jeg har jo ganske mye jeg kunne skrevet om, men ettersom det er så mange bloggere der ute i verden som skriver om så mye mer interessant enn meg, syns jeg at de burde krediteres;

  1. Maiken og Kathrine på tur: http://mogk.tumblr.com
  2. Magnus sitt mæga hyggelige opphold i ingenmannsland: http://muggeluggen.tumblr.com
  3. Cathrine og Magnus reiser i 200 dager: http://cathrineogmagnus.no
  4. Kamilla sin mægadigge blogg fra Singa: http://kamillavedeler.tumblr.com/

Hvis jeg ønsker, så er det jo muligheter å prate om all den forbanna luggingen jeg har opplevd de siste 60 dagene. Og siden jeg snakker om 60 dager så er det fordi jeg - som alle andre studenter i Leeds har skrevet eksamen i denne perioden. Det beste han viste var å skrive eksamen i romjulen! Men siden sist har jeg klart å oppfylle det kravet jeg hadde; slenge ut bildene fra julebordet og nyttårsaften, disse kan sees i galleriet mitt, de kan også lastes ned!

Det skal også legges til at jeg og et knippe kompiser har laget to helt fantastiske house lister, folk har jo bidratt i ulik grad selvfølgelig, men digg - det er det! Det som også er kult er at de er ‘collaborative’ slik at du kan smelle inn de beste tracksa du digger omdagen. Det er bare en regle; Føler jeg ikke det er innafor så ryker det.

  1. LEEDS LOVE HOUSE MUSIC.
  2. LEEDS LOVE HOUSE MUSIC VOL2.

Forresten, får du tilbudet om å se “Enter the Void” så skal du tenke deg to ganger om før du setter den på, vær forberedt på mye fcuk, drugs og psykedeliske greier. Det er en helt absurd film som enten har 7.3 på IMDB fordi folk synes synd på den, eller så er det bare fordi sex selger. Jeg sliter litt med å se hvorfor den er bra, jeg fikk først et inntrykk av at det var ‘Requiem for a Dream’ ganger titusen, men jeg vet ikke helt om det passer. Måten den er filmet på f.eks gjør at man kan bli svimmel til tider. Jeg tror kanskje denne filmen er for et segment jeg ikke helt forstår, og en verden jeg aldri kommer til å skjønne.

La det være siste ord, også håper vi på beste utfall med tanke på at Torres har skapt mer drama på denne balløya siden Beckham ble utvist i Frankrike VM 1998.