contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Helgen som var bra, men som ikke var bra.

Jon Erik Andersen

Idag var Kjartan, Kristoffer, Thomas og jeg en tur på Anfield. Vi sto opp til et skikkelig engelsk drittvær med latterlig mye regn og det blåste fra samtlige kanter. Og når jeg tenker tilbake på de siste 16 timene, så har jeg egentlig noe ordentlig forklaring på hvordan det var, og det hjalp hvertfall ikke å se Vålerenga tape 3-1 mot Rosenborg i fortfilmstreaming fra VGLIVE. For VGLIVE, dere er bare ræva på å streame kamper i reprise. 

Uansett, hvilke høydepunkter er det å ta med seg fra denne turen? Ganske mange, fordi Anfield er en helt legendarisk stadion med en helt magisk stemning. Vi fikk også kjøpt en ordentlig drakt (undertegnede klinka til med Cole på ryggen, mens de tre andre kjørte på med Meireles). Og ikke bare fikk vi kjøpt oss drakt, men vi fikk også vært med i en protest mot de sjanseløse amerikanerne som eiere klubben, Hicks og Gillett. Jeg har masse filmer fra blant annet “You’ll Never Walk Alone” på Anfield og protesten. Alle har selvfølgelig havnet her i galleriet. Bildene er forresten tatt med iPhonen(!)

Vi tok også en tur innom “The Park” for å komme litt i stemning før kampen, her var det ekstremt høy svettefaktor og temperaturforskjellen fra ute til inne var hvertfall 40 grader. Men igjen, så kommer vi til dette med kampen, for jeg har aldri vært så oppgitt, forbanna og skuffa på samme tid som det Liverpool leverte i første omgang. Hvis jeg tatt flyet fra Norge for å se denne kampen, for så å få levert dette, da hadde det gått et sinna brev eller ti Yanksa som eier klubben og krevd pengene tilbake.

Så skal man oppsummere denne turen i en setning med en twist av Jon Erik;
“Denne dagen kan sammen lignes med da vi var tre år og ventet på julenissen. Når han kom - var vi selvfølgelig kjempe glade, men han hadde ikke med seg noen pakker.”