contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Jasså, så du vil hacke en PC?

Jon Erik Andersen

Jepp, det stemmer - det er 15 200 000 som har søkt etter det på norske google. Da kan man jo begynne å fundere på hvorfor de vil det? Det er igjen 1 180 000 som har lyst å bryte seg inn på en annens MSN konto, evnt de 11 200 som har lyst til å hacke seg inn på Fronter. Vel, nok om all hackinga, neste bilde.

Ehh, Ola Normann? Jeg har et lite spørsmål, hvorfor skal man søke på Google når man allerede er på Google? Og til alle dere frelste Gossip Girl avhengige der ute, det er 13 800 000 som har søkt etter det på internasjonale Google, dere er ikke alene - og godt er det. Jeg foreslår dere lager sånne støttegrupper, så dere kan stå sterke sammen og kommer dere vekk fra den søppla.. 

Denne er litt intern, men det som kom opp som nummer 2 på lista da jeg tastet “hvorfor kan” så kommer det opp et direkte sitat fra Case 1 for Markedsføringstudentene ved BI, “hvorfor kan enkelere produkter være mer attraktive enn produkter med høyere kvalitet”. Vel, dere 21 100 - send en mail til BI Elite ved BI Kristiansand så skal dere få svar på det. Nå skal det også sies at jeg lurer på hvorfor hele 5 700 000 lurer på “hvorfor kan ikke jeg”, vel du kan bare ikke. Sånn er det! Så videre til mitt favoritt bilde!

Jepp, jeg sparte det beste til slutt! Greit nok, noen ser på meg som helt, andre som en god venn, noen som en fin sønn og andre som en god kollega. Men at jeg skulle være større enn samtlige av de andre som heter Jon Erik var ikke å forvente.. Det er sånn man virkelig setter pris på!