contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Krise i dusjen!

Jon Erik Andersen

Hmm, hva har dette bildet med krise i dusjen å gjøre? Jo vel, nå skal jeg fortelle deg. Vi er tre gutter som bor sammen. En lever et stilla liv (meg), en har en kjærste i oslo (Magnus), en har nettopp fått seg kjæreste (Alex). Jeg skal innrømme at det har vært mystiske ting som har skjedd i leiligheten helt siden vi flyttet inn, ting har forsvunnet, som f.eks en playstation3 kontroll, en barbermaskin og en voks. Men dette kan egentlig ikke sammenlignes med det jeg opplevde idag etter at jeg skulle hoppe i dusjen etter fotballtreninga med BI.

Stiv og støl fikk jeg ‘gått’ inn i dusjen, skrudd på vannet og booom, så så jeg det. En vis person uten at jeg vet hvem har brukt en klut i dusjen, og den kluten ligger der fortsatt. Vi er som nevnt tidligere, tre gutter. Hvem har plutselig funnet ut at det å dusje med klut er digg?! Jeg merket med en gang at jeg følte meg meget usikker på meg selv, selvom jeg viste at det ikke var jeg som hadde plasert kluten i dusjen, dusjet med kluten eller funnet på å bruke en klut. For det er faktisk en ting jeg aldri kunnet funnet på å finne på uansett om jeg hadde vært på en annen planet engang! Enten har vi en i kåken det har rabla for eller så har en som leker på feil side av gjerdet i huset og bruker kjæreste som cover. Dette er faktisk en sak jeg føler jeg må ta i mine egene hender og finne ut av. Jeg lover jeg vil komme tilbake når jeg finner ut av hva som faktisk har skjedd og hvem den mystiske eieren av kluten faktisk er.