contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Kristiansand - Tønsberg, eller?

Jon Erik Andersen

Som du ser på bildet så var det ganske mørkt ute da vi var på veien, derfor tenker kanskje du: Å, han kjører på natta igjen for å slippe kø og masse trafikk? FEIL!

Kluthue 1 (Alex) og Kluthue 2(meg) skulle plukke opp nusse (Kristoffer) i Grimstad på vei fra Kristiansand til Tønsberg. Jeg var litt lei av å kjøre på natta og tenkte det hadde vært koslig å fått en fredagskveld hjemme i Tønsberg. Men tror dere det skjedde? Neeiida, noe måtte jo skurre litt.

Men, for å komme til saken! Vi pakket bilen på 0,nix (null komma niks) og satte oss i bilen. Det var en fin dag i Kristansand, så vi tok på oss solbrillene, rulla opp soltaket og satte kursen for Grimstad. Det typiske når Alex og jeg skal kjøre enten til eller fra et sted så går vi alltid igjennom, har vi husket alt vi skal nå eller har vi glemt noe? Vi fant ut at det var ikke noe vi kom på, alt var på stell. Etter en halvtimes-time med bil og litt siteseeing i Grimstad (pga Alex ikke husket veien til Kristoffer) kom vi endelig frem. Alle var glade og fornøyde bortsett fra meg fordi jeg synes det var kaldt og altfor mye snø i Grimstad i forhold til solfylte Kristiansand, men vi skulle jo vekk så who cares?

Etter gode nye 30-45 minutter, dvs ca halveis mellom Kristiansand og Tønsberg ringer Magnus til Alex, de prater om alt mulig piss som vanlig mens vi andre hører på. Litt utti samtalen kommer Magnus med følgende:

“Dere trenger ikke kjøre baggen hjem til meg, jeg kan bare hente den i morgen.”

Alex ser på meg, gir meg telefonen og sier ingenting. Jeg tar telefonen og hører Magnus repeterer følgende linje:

“Dere trenger ikke kjøre baggen hjem til meg, jeg kan bare hente den i morgen.”

Vi så på hverandre, jeg gav mobilen til Alex og han la på. Vi sa ingenting, jeg stoppet bilen, vi så på hverandre igjen og sa: Den baggen er i Kristiansand den.
Vi hadde flere alternativer oppe, problemet var at ingen hadde nøkkel i Kristansand til leiligheten vår og derfor kunne ingen hentet den og satt den på noe buss. Dette førte til at vi måtte kjøre tilbake, dvs gode 18 mil ekstra for så å plukke opp baggen hans og kjøre til Tønsberg igjen. En tur som har tatt meg 2timer og 40min på natten, tok idag 7 gode timer. Nå vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg, jeg skal hvertfall ikke kjøre noe bag med det første!

For å oppsumere turen i korte trekk:
3stk Personer
3stk ganger igjennom SAMME BOMMEN! (25krx3)
14stk burgere konsumert (Bergbys og Mc’ern)
3stk Milkshake
3stk Cola
xx antall bokser snus.