contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Life is FIFA, skole og fotball.

Jon Erik Andersen

Title says it all er det noe som heter - tror jeg. Uansett så er det det som gjelder nå omdagen! Men først litt klaging. Hvilket geni lagde timeplanen til oss dette semesteret? Standard uken inneholder to forelesninger på torsdag og fredag, mens av og til er det lurt inn et par forelesninger de andre dagene også.. But anyway, money never sleeps - right?

Men når jeg er inne på det så hadde vi vel tidenes FIFA ‘09 event. Guttakrutt med Alan og Kenneth i spissen diska opp med FIFA kveld på skolen og gjett hvilken dag? Jepp, valentinesday! Vi gutta som ikke er piska tøffler fant ut at hvorfor ikke få 8 pizzar fra Pizzabakern, ta med et par sixpacks og spille tidnes Playstation 3 spill på storskjerm, for en dag! Og til alle dere som ikke var der, dere gikk glipp av noe helt vilt! Alan fiksa premier og pga dårlig oppmøte grunnet det motsatte kjønn fikk vi alle med en pizza og en bokser hver fra Robins Hood. Fantastisk! 

Over til fotball på ekte! BI fotballen ruller som alltid og vil vel si at tross det kalde været, de 5 meterne med snø samt sludd som går i oppoverbakke så er alt helt topp! Denne uken har jeg omtrent drept en pga glatt bakke, om ikke drept så nesten skiveutglidning osv.. Steffen dosa de syke knottene sine i ankelen min og jeg har putta to ganger på hue, eller var det tre? Uansett, at jeg på 176 putter på hodet er et under. Jeg eier ikke luftferdigheter og det er kanskje derfor jeg liker meg best på bakken. I det moderne samfunnet tror jeg begrepet høydeskrekk kan fint brukes her.

Jeg vet ikke om jeg har nevnet det tidligere, men Magnus har fått meg inn i Høyre Studentforening i Agder. Og i den anledning tenkte jeg å bruke mine ferdigheter til å lage en ny webside til dem. Den som er nå er så og si latterlig stygg og no offense, men det er tidenes katta. Så derfor tar jeg deler av copypaste designet fra HiO eksamen. 

For å oppsumere så går livet i Kristiansand meget bra, tross en liten forkyling jeg har dratt på meg de siste dagene. Denne skyldes nok de siste fotballtreningene på nordpolen.