contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Litt bilder av Leeds og hva som faktisk skjer...

Jon Erik Andersen

Som dere ser under, så er Leeds en helt konge by. Været her er helt absurd da, det er sol med mye dusk relativt ofte men ikke veldig mye. Det går ikke ann å forklare. Uansett, i går var det den første norske “samlingsfesten”. Dette var noe som ble gjennomført i kjent norsk stil. Mye hyggelige mennesker, mye bra folk som jeg tror kan bidra til å gjøre mitt liv her i Leeds til relativt kurrant. 

Bortsett fra dette, så har vi vært en tur på skolen. Der skulle vi fikse studentkort osv, i kjent jonerik stil skulle det lugge relativt ok mye. Først og fremst så fant de meg ikke i systemet. Det er en ganske dårlig start, dette gjorde at de måtte ringe rundt og sjekke opp og ned, og tilslutt fant de ut at jeg lå inne, men med et etternavn kalt Anderson. De fikk fiksa etternavnet og de lagde et papir som man må ha for å opprette bankkonto. 

Dette brevet som vi fikk holdt jo selvfølgelig ikke, vi hadde avtalt time inne hos Royal Bank of Scottland og de så brevet, ikke noe problem. Etter å ha sett på det inne med han som skulle lage bankkonto til oss så holdt jo ikke det. Det var snakk om at det var adressert til feil bank. Så det gjør at vi må gå i en annen bank og sitte to timer i kø, eller fikset et nytt papir. Det er så firkantet her at det er et under at hjulene på bilene går rundt. 

More to come, i mellomtiden. Sjekk ut bildene under.