contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

New Age og Grønn te

Jon Erik Andersen


  • Grønn te?
    Jepp, stemmer! Jeg har bestemt meg for at grønn te hjelper mot forkjølelse. Jeg mener å lest i en tidskrift i 1996 at 9/10 leger går god for at det hjelper så jeg har trua! 
  • New Age? 
    Ja, jeg fant ut at det er sikkert kult. Vet ikke helt hva det innebærer men jeg har trua nå som jeg begynner å bli forkjøla.

Som du kanskje skjønner så høres dette helt sykt ut. Men i en lengre tid har vi kødda rundt på skolen om sånn New Age hippiecrap. Jeg har funnet ut at jeg tenkte jeg skulle hive meg på en bølge som rir over verden omdagen og prøve meg på alternativ medisin for å bli kvitt forkjølelsen. Ikke vet jeg om det funker, men så lenge man har trua går vel det meste?  

Så til Lasse og Morten:
— In your face, på skolen i morgen blir det grønn te og istede for kaffe! Se den dere, den så dere ikke komme!