contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Noen tanker etter iPhone 5 lanseringen

Jon Erik Andersen

Ny iPhone kan gi forsikringsvindel - DinePenger

Ingen bombe, men dessverre er folk så lavpanna.

iPhone 5 er ingen stor nyhet - Norsk teleekspert

Hva forventet han/hun? Et romskip som flyr og kan ringe, pluss at man kan ha den i lomma og laste opp bilder #fra #mars #på #instagram?   Apple kan PR, det er derfor hele medieverden samler seg som hauker. Jeg inkludert sitter limt til skjermen og fyller Twitterfeeden med alt mulig fra det som skjer. Er det en ting jeg har lært så er det at Apple kommer ikke med noe helt nytt av teknologi, men de effektiviserer og pakker dagens teknologi ned i mindre deler slik at telefonen blir mindre. Ser man over hele telefonen, så har de faktisk byttet store deler av innmaten. Det er fordi de må ha ting som fungerer og som ikke bruker mengder av batteri, det er med en slik tankegang at enheten bare fungerer og de har solgt over 400 millioner iOS enheter.  

iPhone 5 - Slik tror jeg den blir - meg 

Jeg hadde rett, men det er en bismak. Keynotene til Apple er ikke like morsomme lenger, og noe av det jeg synes var mest interessant var iTunes og den fysiske størrelsen på telefonen. Per idag støtter heller ikke noen av de norske opperatørene LTE. Det er derfor ikke engang "den nye iPaden" selges med 4G merket i Norge. Tilbakemeldingen på Twitter derimot tilsier at Telenor skal komme med det til høsten. iOS6 kommer også, det kan dere glede dere til. Det blir meget bra. I Norge har 3GSen vært dø siden 4Sen kom ut, idag sluttet de å selge den i USA også. Hvis du vil ha en fornuftig oversikt over hva som skjedde idag, stikk en tur over til The Verge

Og en ting til - Ikke skriv Iphone, skriv iPhone. Det er slik det skrives, bare trykk inn shift en bokstav etter det du egentlig gjør. Det ser helt forferdelig ut.