contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Nytt design og iPhoto

Jon Erik Andersen

[SVADA]

Jepp, da har jeg funnet ut at jeg skal begynne å skrive litt igjen, helt topp mener noen, andre mener kanskje:

“Hvorfor begynner han å skrive igjen, trodde han tok hintet?”

Hint eller ei, here we go again! Fra og med idag så bryr jeg meg faktisk ikke stort om hvordan siden ser ut, per dags dato ser den nå enkel og grei ut, der innholdet står i sentrum, akkurat som meg selv!

[/SVADA]

Men for å ikke bare skrive løfter om at jaa, jeg skal begynne å skrive igjen - som jeg har gjort så mange ganger tidligere så tenkte jeg å skrive noe fornuftig..

[“FORNUFTIG”]

Jeg har irritert meg i en lengre tid nå over hvor lat jeg faktisk er til tider, jeg har en haug med bilder i en mappe som faktisk heter “Putt i iPhoto”, men putter jeg det i iPhoto, NEI!

Men dagen i dag, som jeg har lovt meg selv i 2009 er å ta ting på sparket der og da, og enten gjøre noe med det, eller drite fullstendig i det. Derfor har jeg nå sortert 1.5GB med gamle bilder fra 2005, 2006! For dere som ikke vet hvor mange bilder 1.5GB er, så gir det følgende: 3419 bilder som har skjedd i 131 forskjellige sammenhenger…

Jeg kommer sikkert til å angre på det i ettertid, men jeg fant ut at å sortere det etter sammenheng, så år, så navn på begivenheten..

Er det rart det tar litt tid?

[/”FORNUFTIG”]

Nok om det, nå som jeg har ny side, nytt design, og faktisk skal prøve å skrive litt, skal litt ‘late’, effektive, perfeksjonisten Jon Erik prøve å spare mest mulig tid på det jeg skriver, derfor må jeg prøve å finne en måte som gjør at jeg avslutter innleggene lettere på.. Jeg har tenkt på det med å lage et bilde som avslutning, der det står Hilsen Jon Erik eller noe sånt piss på, men det virker bare ikke helt meg. Jeg har prøvd meg på den “men nå må jeg gå å mate Barney så derfor må jeg avsluttet” eller “nå må jeg levere på toalettet” osvosv.. Dette virker nok som en av dem, og ja, det stemmer - det er det.. Men på en annen måte, så må jeg fikse en måte å avsluttet alle innleggene på.

Jon Erik.