contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Oh no, it didn't!

Jon Erik Andersen

Noen som husker dette bildet? Vel, guess what - Alex klarte akkurat det samme. Jeg skjønner godt at vaskemaskinen ikke digger å være vaskemaskin og gjerne skulle hatt et par utløsninger i ny og ne, men seriøst. Jeg har egentlig nå to valg, klipp og lim fra forrige happening, bytte ut Magnus med Alex. Men det blir jo en smule kjedelig for dere som har lest historien før, derfor tenkte jeg skulle lage en navnehistorie, så jeg har en mal til det skjer neste gang. Historien starter under bildet, og det finnes kun en regel. Sett inn Alex eller Magnus der det er _______ - Got it? Goodie.

Det har seg sånn at jeg bor sammen med to gode kompiser ved navn _______ og _______. De vasker klær på lik måte som alle andre, megselv inkludert. Jeg og Lasse kom ruslende hjem fra skolen etter en fin og innholdsrik dag med mye jobbing, vi var seff klare for Fifa. Da vi kom inn døra var gulvet fult av vann igjen, jeg tenkte bare en ting, vaskemaskinen har fått utløsning - igjen. Det virker faktisk som den er 14år og ikke klarer å kontrolere sine våtedrømmer med plaggene til _______. Jeg vet at _______ har en for sinnsykt fet klesstil, men vaskemaskinen tenner jo på alle pluger og spruter utover gulvet! Jeg må nok innrømme at _______ kan ha en liten finger med i spillet i og med at det tross alt var _______ som åpnet døren til vaskemaskinen når den var full av vann. Jeg håper _______ har lært litt av denne  opplevelsen med å tørke vann av hele gulvet - igjen. Til informasjon, sikringen i huset går hele tiden og ja, vi skylder på den igjen.