contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Otley run og fotball

Jon Erik Andersen

Om det er noen som kommer på besøk når Otley run holdes, så er det en opplevelse man ikke husker så mye av. Men dagen derpå, sånn rundt 4 så kommer minnene frem, en frøken gikk på en bil i fart og vi var vel på totalt 16 barer. Desverre så vet ingen hvem som tok bilder, så det er ikke mye å bidra med på den biten, men jeg regner med at de kommer etterhvert! Øyvind, Nicolai, Kristoffer, Thomas og jeg tok på oss MacGyver parykk, pilotbriller, hvit t-skjorte, mørk bukse og grå bukseseler. Alle klin like tok hele løpet med storm og gjennomførte med stil.

Det skal også sies at vi har klinka til med å lage “Leeds Spirit of Norway FC” et fotball lag som trener kun dagen derpå(om man er i form nok), noe som gjør at vi har hatt 3 treninger. Av en eller annen grund er det ingen ordentlige fotballbaner i midten av Leeds, så det blir fort taxi tur/retur treningen. Men dette kommer seg nok når man begynner på skolen, for det har vi ikke gjort enda. 

Begynner å se frem til den 27ende, da skolen starter og vi kommer oss litt ut av feriemodusen. Nå hørte jeg noen rykter om Toy Story 3 i 3D, så det blir hygge! Også hørte jeg noen rykter om iPhone 4 på mandag, helt kurrant : )