contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Shoppingtur og katta i kremen

Jon Erik Andersen

Krem? Hva med krem? Joda, enkelte gutter bruker faktisk fuktighetskrem aktivt og digger det. Vi 21åringer trekker jo rimelig rask på åra så det er greit å holde noe vedlike. Derfor skrev førte jeg opp “F U K T I G H E T S K R E M” på handlelisten. Av en eller annen grunn er det to ord som alltid går igjen, øl og grandis, men denne gangen sto det også krem. Jeg vimsa rundt som vanlig og plukket med meg det jeg følte jeg trengte, og tilslutt kom jeg til hyllen der det sto “Krem og kosmetikk”. Der vimsa jeg rundt sammen med en fjortis som omtrent skulle kjøpe sminke for første gang og en pensjonist. Jeg kan tenke meg at alle som sto der enten ikke viste hva de skulle ha, hadde glemt det eller prøvde å være raskest mulig. Jeg var den sistnevten. 

Derfor dro jeg et raskt blikk over hylla og speidet hardcore etter favoritten, den man vet fungerer, er tynn nok og ikke lukter chick lang vei. Så slo det meg, de var utsolgt. Krise tenkte jeg, hva gjør jeg nå?

Jo, krem skulle jeg ha, så jeg tok et raskt overblikk igjen og fant en rød boks fra Garnier, dere som enten er oppe i åra eller har god peil skjønner at det skulle jeg aldri gjort. Problemet var at jeg så ikke så nøye på esken og dumpa den neddi kurven.
Da jeg kom til kassen så hun (40år+, utrøyka, osv.) bak kassen helt dust på meg, men sa ingenting. Jeg tenkte bare, jaja, hun har sikkert en eller annen form for sykdom som gjør at trynet går i lås.

Da jeg kom hjem og skulle prøve herligheten jeg hadde gitt 88 norske kroner for, fant jeg ut at den het “Garnier UltraLift” - ergo, jeg har kjøpt meg en antirynke krem og bruker det daglig i en alder i av 21. Nok en gang litt lugging i livet som ikke engang en krem kan smøre.