contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Spotify til iPhone og SpotSave

Jon Erik Andersen


Spotify til iPhone?
Vel, det er mange rykter rundt Spotify omdagen og det er ikke umulig at det kommer til iPhonen, men jeg sliter fortsatt litt med å forstå dette, hvordan kan Apple accepte Spotify på AppStore? Det er jo som å grave sin egen grav. Apple i seg selv pleier å være ganske sære når det kommer til å akseptere nye programmer og hvorfor skal de da akseptere et slikt program? Det stiller jeg store spørsmål ved. Uansett, ryktene sier at Spotify er på vei til iPhone, jeg tviler på at det kommer på App Store og man skal ikke se bortifra at det havner på Cydia/Installer istede, dvs at kun jailbreaka telefoner kan bruke dette programmet.

Uansett, neste tema, SpotSave.
Spotify er et svensk program de fleste har vært borti, et meget genialt program sådan der man lett kan søke opp de sangene man vil, lage en spilleliste og streame musikken fra nettet. Nå har hackere klart å komme forbi krypteringen svenskene bak Spotify har laget og SpotSave virrer rundt på nettet og sprer seg som ild i tørt gress. Jeg tenkte jeg skulle være litt vill og dele programmet med dere.
Link til SpotSave finner du her.