contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Tørketrommel som bare tromler og lager ball

Jon Erik Andersen

Uflaks, igjen. Dette kan jeg fortelle dere at blir tidenes kremeksempel!
Jeg fant ut etter at x antall personer har sovet i sengen min, var et kanskje greit å vaske sengetøyet. Da tenker dere kanskje, shit, nå blir det vasking av gulvet igjen! Men neida, strømmen gikk ikke og vaska gikk helt fint gjennom på 60 grader med farget vaskemiddel samt tøymykner. Helt topp tenkte jeg, da var det bare å få tørket det i tørketrommelen, det kan da vel ikke være noe problem.

Først og fremst, å bruke en tørketrommel er jo enkelt, man tar ut vannet, fjerner loet fra den lo-samlersaken og kliner til på tørkt tøyet til det blir tørt! Jeg tok tøyet ut fra vaskemaskinen, tok det fra hverandre og smalt det inn i tørketrommelen.  

Magnus mente den tok ca en time, men av en eller annen grunn brukte den nesten dobbelt så lang tid, greit nok, det var ikke såå krise fordi jeg måtte jobbe med Agder i Verden siden uansett. Når jeg tenkte jeg skulle prøve å få klargjort sengen og tatt på det nye, deilige, tørre sengetøyet så begynte jo selvfølgelig den dagligdagse uflaksen. Tørketrommelen hadde prestert å tromle alt av putevar inni dynetrekkene, og av en eller annen merkelig grunn så hadde dynetrekkene tomla seg inni lakenet. Resultatet var da at putevarene var kliss våte, dynetrekkene var gode og fuktige og lakenet var sånn, klamt og alt var samlet i en stor ball. Jeg ender da opp med å sove i tidenes somp i natt, bortsett fra at det ikke er noen farlige dyr eller mygg som kan stikke meg der. 

PS: Jeg tror kanskje det har noe med at det var et par mekanikere å så på den på bursdagen til Magnus, se bildet under.

Håper dere andre får/har hatt en god natt, jeg derimot - tviler sterkt.