contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Torsdag, Fredag, Bursdag

Jon Erik Andersen

Oi, jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Det er så mye, men vi kan jo prøve å ta det fra starten av. På torsdag begynte noe av det man kan kalle for tidenes kule! På torsdag så startet kvelden med en fotball kamp som jeg vil glemme fort som bare det, en ubrukelig kamp mot noen som renser tepper. Hva skjer? Derfor, hopper jeg videre. Etter kampen hadde Harald, Kristoffer, Jan Andre og Fredrik kommet til byen, en fin gjeng av guttakrutt hadde ankommet byen, og vi skulle ta den med storm! Vorset var bra og byturen var fin.

Fredag startet ikke fult så bra, de fleste var fyllesyke og jeg skulle på skolen. Derfor dro jeg på skolen og satt der å hadde statistikk, mens gutta hjemme lagde egg & bacon. Verden er ikke alltid rettferdig skal jeg fortelle dere! Uansett, jeg kom hjem i fire tiden og da var det tiden for å dra på butikken og fylle kjøleskapet igjen. I tillegg kan man vel også si at det ikke bare var kjøleskapet som ble fylt, det var også sengeplassene oppe og verandaen. Nicklas, Endre og Madelen inntok byen og etter et par gode Fifa matcher så dro vi en tur på BI for å sjekke stemningen. Samtlige kan vel konkludere med at den påfølgende dagen var i en helt annen liga enn stemningen på BI. Jan Andre, Harald og Nicklas tok en tur ut for å sjekke livet på byen, mens vi andre tok det rolig hjemme, et par pils også hoppet vi i bingen. Kan vel si at Harald var kveldens heldige og opplevde tidenes ditch igjennom tidene! Han fikk kjørt seg høre den senere for å si det sånn.

Da lørdagen startet kjente de fleste at man hadde konsumert litt dagene før, men dette satte ingen stopper for den glade gjengen fra Tønsberg. Den store dagen var her, og alle gledet seg vilt. Christian, Alex, Christopher og Petter hadde nettopp trasket inn i vår kjære leilighet og gjengen var samlet. Gjengen var samlet! For å summere opp så sov samtlige, 13 personer på feltsenger, vanlige senger og gulv natt til søndag. Enkelte tenker sikkert, så mange? Hvordan fikk dere plass til dette? Vel, selvom det var trangt, så er det aldri mangel av hjerterom hos oss. Alle var blide og fornøyde! For å spole litt tilbake, bursdagen har jeg glemt å fortelle om. Dette var noe som helt klart var på høyde med innflytningsfetsen. Kanon! Det var igjen, som alle andre ganger, stor mangel på sitteplass, men det virket ikke å bry noen av gjestene noe særlig. Det var bra musikk, dansefoten begynte å vrikke så og si samtlige i lokalet dro på med et par moves. Naboene under rapporterte om enkelte taklamper som svingte i takt med dansingen i leiligheten over. For å summere opp i enkle trekk:

- Meget hyggebasert stemning
- +/- 600 kroner i pant
- 6 knuste ølflasker
- 4 knuste glass
- +/- 40 meget fornøyde gjester

Takk for besøket og velkommen igjen. Dette blir ikke siste gang det smeller i leiligheten vår!