contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

"TRENGER NUMMERET DITT"

Jon Erik Andersen

Nei, det er ikke jeg som trenger nummeret ditt, men det er jeg som nok en gang er forbanna på folk som er noen surrepikker av dimensjoner. Greit nok, det er lov å miste telefonen sin, det hører jeg om daglig på Elkjøp, men 9/10 som har mistet telefonen sin og hele 316 personer per dags dato på Facebook har laget en gruppe fordi de har mistet nummerene sine har IKKE en backup. Når man vet hvor mye stress det er å få tak i alle sammen igjen.

Som dere ser på bilde over så per dags dato er det 316 stykker i Norge som har laget en sånn gruppe, det er bare med søkefrasen “TRENGER NUMMERT DITT”, det er sikkert ufatterlig mange fler som ligger under “Mista telefonen på fylla” eller “En dinusaur tok telefonen min ut av hånda og spiste den opp, når jeg fant den i avføringa etterpå så var den ødelagt”.

Om det er noen som vil ha verdens beste foretnings idé, lag et system som man planter inn i hue på sånne folk som dette og sørg for at de husker dem livet ut. Per dags dato er vel tatovering det beste alternativet. For det værste som finnes på Facebook bortsett fra alle de applikasjons invitasjonene som blir sendt rundt er de gruppe invitasjonene om “JG HR MISTET MOB’N, FÅ NR DITT ASAP PLZ!” 

Om dere er så uheldige så finnes det enkelte ting som gjør ting litt mer tungvindt, men det irriterer oss normale mennesker her i verden. Gå inn på vennelisten din på Facebook, kopier navnet og lim det inn på Telefonkatalogen eller 1881. Finner du ikke nummeret der, da kan du enten takke det selv eller sende en melding til personen, istede for å invitere gud og hvermann inn i en gruppe der de må kaste bort tid å skrive ned sitt egent mobilnummer så den slappe ræva di kan gå inn å skrive ned alle som har skrevet inn sine nummer. 

*PUH* Deilig å få ut litt aggresjon, nå er det en tur i butikken for å kjøpe is :-)