contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Uken man aldri skulle ønske tok slutt

Jon Erik Andersen

Dette er svakt, nå er det altfor lenge siden jeg har tatt meg ordentlig tid til å skrive litt oppdateringer om hva som skjer. Det kan være fordi jeg er litt for opptatt, eller så er det at jeg heller ser The Shawshank Redemption med Kristoffer. Vel, uansett. Forrige uke var intet annen enn spesiell og helt fantastisk! Det var så mange høydepunkter at jeg sliter litt med hvem av dem jeg skal velge når jeg nå skal summere opp uken i korte trekk. 

Jeg føler kanskje det er greit å starte på tirsdagen, for da kom endelig Maiken på besøk! Jeg møtte hun på togstasjonen litt smånervøs(?), men merket meget raskt at det var det bare å glemme. Tirsdagen ble egentlig ganske rolig, ettersom hun kom litt utpå ettermiddagen var det bare å vise litt leilighet og dra ut å spise. Det ble en rask  middag på Wagamama, og de har en helt fantastisk Chicken Katsu Curry. Dagen etter, onsdagen, hadde vi egentlig ikke noe kjempe mye på tapetet, så det ble litt by vandring og catching up. Ettersom vi var oppe ganske tidlig, gikk tiden fort og plutselig nærmet klokken seg 8. Da dro vi til en resturant jeg har blitt anbefalt av Hans som heter Gaucho. Dette er et sted jeg kan anbefalle samtlige å dra! Det er den beste forreten vi har smakt i hele vårt “lange” liv. 


Sitter å nyter en fantastisk middag med Maiken første kvelden sammen

Dagen etter hadde jeg lovet Maiken en tur rundt i Leeds, derfor endte vi på den omtalte rød bussen. Bussen som er drit kald og forklarer deg det du egentlig ikke trenger å vite om Leeds, men det er kult å se hvor ting er i forhold til hverandre. Vi fikk også se steder av byen jeg faktisk ikke viste at var der, så det var jo helt ok greit. 


Et litt klissete bilde på en veldig kald rød buss.

Da kvelden kom, sto vorspiel på Sky Plaza, Bowling og en runde på byen for tur. En meget innholdsrik aften med mange stoppesteder, noe som alltid har vært en bra oppskrift for en fin kveld tidligere. Uten at jeg skal gå inn på noe spesielt som skjedde etter kl 22, så føler jeg en stor trang for å skrive litt om bowlingen. Du skjønner, jeg vant i å tape. Med latterlig stor margin! Det var faktisk ikke snakk om at noen kunne nærme seg engang, selvom enkelte prøvde seg av og til. Nå lurer du kanskje på hva jeg snakker om? Vel det kan du se her:

 
Tidenes bowlingscore gjennom tidene, hvertfall for min del! 

Det stemmer, Jon Erik aka Dressed klinka til med 185 poeng i bowling! Jeg tror aldri jeg har ledd så mye i hele mitt liv, og jeg har faktisk bodd med gutta krutt i Kristiansand! Maiken, som følte hun ikke var så rutt, klinka til med saftige 88 poeng. Noe som pleier å være mitt average, så det er et respektabelt resultat. 

Men nå får det være nok om meg og den skrytingen om VM tittel i Flaksmesterskapet. På fredagen sto vi sent oppe, en liten konsekvens av gårsdagens festligheter, men vi hadde en liten slagplan. Vi tenkte oss en liten tur på IKEA. Allerede der faila vi jo. Det blir aldri en liten tur på IKEA, hvertfall ikke når man drar med seg Kleinesen 1, 2 og 3. Det stemmer, Nicolai, Øyvind og Kristoffer ble med slik at vi alle kunne kjøpe det vi trengte til rommene våre. Undertegnede klinka til med ny dobbeldyne, to stykk puter og et nytt stuebord sammen med Kristoffer. Leiligheten har blitt ekstremt bra! 

Og noe jeg har lært av min kjære mor, er at IKEA har ikke bare møbler og stæsj. De har tydligvis også hatter, derfor føler jeg og Kristoffer at det var på sin plass å finne noen selv, resultatet - vel, det var ikke altfor frekt, og nei, jeg hadde ikke kjøpt de, men det funka. 


Det stemmer det, vi fant noen vi også!

Ca 4 timer senere kom vi oss endelig hjem, jeg og Maiken dro rett på butikken for å handle inn litt middag mens Kristoffer satt sammen stuebordet. Nå skal det sies at jeg egentlig burde gjort det, ettersom jeg har doktorgrad i IKEA montering etter i sommer, men han trenger jo litt erfaring han også. 


Det ble ganske smooth da, også taco til middag! Åh, spisebilde! Se vi spiser! Se så flinke vi er, fantastisk!

Da sto lørdagen for tur, nest siste dagen.. Hva skal man da gjøre? Jo, dra ut å shoppe litt. Det er jo en viktig kulturell opplevelse å oppleve det også. Så vi tok en tur i Leeds sentrum, gikk innom en av mange av de mange kjøpesentrene og fant mye fint. Jeg kjøpte meg til og med en veske Maiken syns var så fin at hun hadde lyst på den selv, vi får se da - kanskje vi bytter når jeg kommer til Norge? Og siden skal Maiken snart skal ut å reise, følte hun det var passende å prøve en sekk - just for the fun of it. Så snill kjærste som jeg er, følte jeg for å ta bilde av det. Jeg føler det nå også meget passende å legge ut et lite bilde av det også! 

Fantastisk! Du er fortsatt ganske søt da!

Tusen takk for et kjempe koslig besøk, gleder meg å se deg i november!