contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Vanedyr + Facebook = Dårlig stemning

Jon Erik Andersen


Bildet er hentet fra itavisen.no

Kjære vanedyr, om du er normann eller fra resten av den store verden. Uansett, nå skal du virkelig få høre hvor jeg står i forhold til vanedyr og masing.

Jeg, samt alle rundt meg på denne lille runde dingsen vår som vi kaller ‘jorden’ er et levende vitne på at ting er i forandring. Innpakkingspapiret på BigMacen endrer seg, logoen til Rimi ser anderledes ut og Facebook har endret design. Det er sistnevnte jeg hadde planer å skrive litt om.

Først av alt, Facebook ser mye bedre ut nå, enn det gjorde før. Alt fungerer mye raskere, det er lettere å samle ting, eller filtrere bort den driten du ikke vil ha der. Men hva syns Ola Normann om dette? Jo, de mener det er latterlig dårlig og ingen finner frem. Vel, for å gi deg svaret på det med en gang; Det er ikke så vanskelig! Har du lært deg hvor ting er før, så klarer du det igjen! Men hva gjør man istede, jo man lager trettenhundremillioner grupper om at den nye Facebooken er latterlig dårlig og at den gamle skal tilbake. I tillegg må man jo selfølgelig blæste ut i statusmeldingen sin “xxxxx hater nye Facebook!” og selvfølgelig digger hele vennegjengen og resten av de late, slappe, ubrukelige vanedyrene man er denne meldingen. Skjerp dere! Dere gjør ikke dette akkurat bedre!

Hva om man plutselig skulle skiftet måte alle lysbryterne fungerer på. Man trykker opp for at lyset skal på og ned for at lyset skal av. Hadde dette vært motsatt så må man bare lære seg at det er sånn, istede for å ikke trykke på knappen og fomle rundt i mørket? Det er bare sånn det er og her føler jeg det er samtlige masekopper på Facebook som må ta selvkritikk! 

Og har dere tenkt på oss som synes at Facebook kanskje ser bedre ut og at det er lettere å bruke? Vi får trettenhundremillioner gruppeinvitasjoner som vi ikke er gira på å ha eller bli med i fordi vi synes at Facebook faktisk gjorde en god jobb med det nye designet. Gratulerer, dere gjør dagen vår enda litt værre!

PS: I Skrivende stund har jeg fått nok en gruppe invitasjon, nå skal man vistnok samle 1.000.000 personer på Facebook som hater det nye designet. Vel, om det blir en mill folk i den gruppen, ja, da kan alle dere bare melde dere ut av hele Facebook. GJør hele verden en tjeneste og deaktiver kontoen deres direkt!

Takk for meg.