contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Vaskemaskin med utløsning og studentmiddag

Jon Erik Andersen

Jepp, da har nok en dag godt og jeg har glemt å skrive noe. Derfor tenkte jeg kunne skrive litt mer om lugging i livet, men denne gangen er det ikke mitt. Det er Leffa/Lie/Leif/Magnus som det skal handle om nå. Du skjønner, når vaskemaskinen er ugrei å ha med å gjøre så er vi gutter ikke de skarpeste knivene i skuffen. Problemet er at når strømmen går her, så bruner vaskemaskina helt. En måte er å skru den helt av og på, Magnus derimot valgte en helt annen metode. “La oss åpne døra” tenkte Magnus - og gjorde det.

Da slenger jeg bare ut et lite åpent spørsmål til foket, hva er inni en vaskemaskin?
Klær? - Ja.
Såpe? - Ja.
Vann? - JA, MASSE!
Hva skjer da om man lukker opp døra?

Vann renner ut, og ikke bare litt heller! Liter på liter, og det var helt klart nok til å dekke hele kjøkkengulvet med såpevann, type 2 cm!


Som dere ser var det ekstremt mye vann som svømma rundt, så vi brukte håndkler til å tørke opp, veldig greit egentlig. Da fikk vi vaska både hånklene og gulvet samtidig!

Og sånn var det, når gulvet var nyvasket og tiden var inne dro jeg på møte med Næringslivkonferanse-gruppa (konge ord btw.) og der fikk vi faktisk gjort ganske mye, derfor er jeg i full gang med å lage webside til dette prosjektet (tro meg, mer info kommer senere!)

Så underveis lagde jeg litt mat, type nudler. Sånn er det når kortholdern forhåpentligvis ligger på Twist (sammen med jakka) og man er tom for kontanter. Da ryker man på reserveløsninger!

Jon Erik.