contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Viftereim, knekt bolt og dynamo

Jon Erik Andersen

Jepp, du gjettet riktig, det er mekking under panseret på Astran. Mine foreldre, enkelte naboer og meg inkludert er en smule lei av syting og klaging fra den vifte reima, så ikveld skulle det fikeses. Dvs, vi prøvde i går, men vi fikk ikke strammet reima nok så vi måtte prøve igjen. Vi (min far og meg selv) satte igang og fortsatt der vi slapp igår, saken skulle være biff! Vi viste jo hva som skulle frahverandre, og hva som skulle skrus på osv. Men saken er den at vi er ikke akkurat noen mekanikere, og alle de hobbymekanikerne der ute ville blitt flaue over å kalle oss hobbymekanikere, hvis vi var noen sånne.

Vi tok av luftfilteret, løsnet noen ledninger i forbindelse med tenninga (for å få bedre plass), justerte dynamoen slik at reima ble stram nok og skrudde det sammen igjen.

Saken var biff - eller?

For å si det sånn, jeg har ikke sånn kjempe flaks på generell basis, det lugger en god del i livet når det kommer til sånne småting som bare ikke bikker min vei, det samme skjedde her. Da vi skrudde til dynamoen for å feste den på plassen sin slik at det ikke ble noe slærk, og smett! Der knakk den bolten. Den siste og avgjørende bolten skulle selvfølgelig sørge for litt ekstra lugging i livet mitt før jeg skal dra ned til Kristiansand. Derfor måtte vi ta ut dynamoen, noe som tok tid (for vi er jo ikke akkurat proffe), men den bolten fikk vi ikke ut og prøvde derfor å borre den ut, vi kom halveis så var drillen dau, sjokk!

Det som da står på agendaen for i morgen er da å borre ferdig, kjøpe delene som trengs og deretter sette dette sammen igjen. Med nye bolter og nytt hull tror jeg dette kommer til å gå som en drøm!

PS: BIlde er tatt før vi begynte, bilde etter kveldens glemte jeg å ta:-/

STATUS UPDATE: Bilen er 100% og dynamon 110%, bilen går som en klokke og kunne ikke vært i bedre stand! Sånn er det når verkstedet i Nedre Vargvei leverer sakene sine!
Helt topp!

Jon Erik.