contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

We are back!

Jon Erik Andersen

Det var det jeg tenkte meg, så fort været blir bedre så ordner alt seg. Og tror du ikke det gjorde det da? Som nevnt tidligere har min gamle Macbook Pro gått i bakken og meldt seg ut av den den kjente Facebook gruppen “VERDEN”. Inn har en ny råtass kommet, den kvasse erstatteren er den nye Macbooken (bilde kommer lenger ned).

Jeg er egentlig ikke så glad i sånne skippertak som dette, men nå var planen å fortelle om alt som har skjedd de siste ukene. Ikke vet jeg om det går, men det går jo ann å gi det forsøk! Jeg har jo egentlig fortalt om den nye laptopen, så den delen hopper jeg glatt over, men jeg kan jo være så snill at jeg slenger ut et bilde av den.

Da var den delen unnagjort.
La oss nå snakke litt om det alle elsker, dvs elsker og elsker.. Word on the street er hvertfall at samtlige normenn digger å snakke om og i Bergen er det ikke akkurat konge til tider. Det kan endre en dag, det kan få deg til å planlegge turer og det kan faktisk få meg nå i skrivende stund til å smile. Jeg sikter selvfølgelig til været!

De siste ukene vil jeg vel si at været har vært helt fantastisk! Det startet egentlig en dag før laptopen ble ødelagt, og du som tenker “det har alltid vært fint vær, det er bare du som sitter for mye inne til å oppleve det” - vel, tenk omigjen! Jeg har faktisk et takvindu rett ved siden av der jeg sitter, så jeg får faktisk med meg hva som skjer oppe på himmelen. Jeg får stadig rapporter om hvor fantastisk dårlig vær det er i både Oslo og Tønsberg, og at snøen ligger fortsatt.. Mennesker går i poldress på vei til skolen, og må bli hentet med helikopter på taket av skolen for å komme seg trygt hjem pga fare for takras. Vel, i sør er det andre boller! Og da sikter jeg ikke til at start endelig er i tippeligaen, eller at jeg er reddet fordi jeg har fått meg en ny mac og kan sitte inne hele tiden.. Jeg sikter til at jeg endelig kan dra frem chinos, tynne skjorter, tynne jakker og chille sko! Man kan brette opp både på bein og armer, samt la en ekstra knapp ryke i halsen.

Dette bildet var tatt på vei til skolen denne uken, eneste som er synd er de stygge kranene som har stått der helt siden vi flyttet hit i høst og det ser ikke ut som de forsvinner før bygget er ferdig. Men når vi er inne på skole, da har jeg jo selvfølgelig en liten røver på lager - for hva er en bloggpost uten litt kvalme?

På bildet ovenfor så ser du helt klart at det ser ut som en meget dårlig parkering. Vel, på bildet så er det slik, men Henrik som eier denne bilen hadde pent og pyntlig parkert innen for den ruten som man ser streket opp hitterst i bildet. Hvordan flytte bilen seg helt dit? Det skjønte ikke Henrik heller da han kom ned i parkeringshuset ettersom han hadde blitt fortalt at vaktmesteren ikke likte parkeringen. På BI, så vidt jeg vet, har vi ikke noe vaktmester, og han hadde jo tross alt bare stått der i 30 min. Hva var da problemet?

Problemet var vel at vi hadde en liten gruppe mennesker på skolen. Denne gruppen mennesker hadde nok litt for mye energi denne dage, og case i bedriftsøkonomi var kanskje ikke akkurat beste måten å få ut denne energien på. De hadde rett og slett tatt tak i bilen hans og flyttet den så den sto på direktøren ved BI Kristiansand sin parkeringsplass og en annen en. Dette ble vel ikke akkurat godt tatt imot av eieren selv, men det meste ordnet seg og alle digga det etterpå!

Får håpe dette hjalp litt da, til alle dere som har savnet de daglige oppdateringene med ufornuftig tull!