contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Blogg

Sommerferien 2010, tidenes ferie!

Jon Erik Andersen

YW2010

Etter å ha hatt dagens frokost begynte jeg å tenke litt på hva som faktisk har skjedd de siste dagene. Melken her hjemme smakte så godt at jeg fort reflekterte tilbake til en Cuba Libre på akterdekket til Red Rooster. The Yacht Week 2010 er over, trist med helt ok. Skal jeg tilbake? Mest sannsynlig. Anbefaller jeg andre å dra dit? Uten tvil.

Å forklare denne ferien er vanskelig, derfor tror jeg det er et meget godt tegn på at man har hatt en ekstremt bra ferie. Det kan derfor ikke forklares, det må oppleves. Men ettersom jeg er en person som aldri gir opp, syns jeg det er viktig å gi det et forsøk. Det fortjener alle de som var med, for å skape dette til den uten tvil beste ferien som har vært!

I mine øyne kan The Yacht Week forklares med fire(fem) sanger:

  • Pryda - Miami to Atlanta
  • Tim Berg - Bromance (Avicii Arena Remix)
  • Swedish House Mafia - One
  • Afrojack & David Guetta - Louder Than Words (Original Mix)
  • Gramophonedzie - Brazilian

I Petter Rygels øyne, en sang: WOKKA WOKKA. (red. anm. Petter, ta deg en bolle.) Grill og rave faktorene var så høye at selv Kongen hadde nok vært stolt da han så det norske flagget til Andreas Næss og co ruve over samtlige havner. Kroatene følte seg nok rimelig beæret som kunne gå å se på dette fantastiske flagget all day long, mens de hørte Bromance ruuve utover det nydelige vannet. Rave er rimelig fantastisk!

Denne ferien vil bli husket for alle de nye fete menneskene jeg har møtt, og jeg snakket nok for hele båten da jeg sier at Salona 45 Red Rooster, du har en spesiell plass i våre hjerter. Du gav oss muligheten til å nyte ren glede, sutre litt over din slakke mast, få nye venner, levere over ripa, og mye mye mer.

Men en ferie er ikke bare bare uten litt lugging, og dere tror kanskje alle at det var meg det skulle lugge for denne gangen også. Det stemte faktisk ikke! Denne gangen var det Lynet, også kjent som Magnus Alu Andersen, som ble fra stjålet solbrillene første dagen vi kom ned. Ikke bare det, men han fikk også den nydelige anledningen til å sove i cabinen i båten, noe som også fungerte som både kjøkken og rave rom!

Men hva er vel et rave rom uten musikk? Ingenting. Og med dette tar det meg over i min lille lugging, for det har seg slik at en jentebåt fra Oslo synes at musikken min var så konge at de bestemte seg like greit for å nyte den fra sin egen båt, ikke vår. Dette gjorde meg mer eller mindre relativit trekt, for har man med seg 3 CDer på tur så skal alle høres på. Ingrid. Ta selvkritikk, din jævla snik! Etter å fått hustlet dem tilbake fungerte jo selvfølgelig ikke den ene, men rommet til Lynet ble fortsatt endevendt et par ganger, når det ikke var plass til flere folk i cockpiten.

Som jeg sa, denne ferien går ikke ann å forklare. Jeg vil bare takke ALLE på båtene

Ziva - Andreas, Chris, Anders, Espen, Roy og co
Eros - Ingrid, Madeleine, Ida og co
Tina - Stine (en skipper vi Shanghai’a første natta :-) og co
Red Rooster - Andreas, Alex, Kjell Magnus, Christian, Magnus aka Lynet, Kristoffer, Jan Andre, Harald (verdens beste skipper?)

FOR EN FERIE!