contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

324345_303921662987713_509466652_o.jpg

Foredrag

Vår 2012 - Handelshøyskolen BI

Holdt et foredrag under et jobbsøkerseminar på BI Kristiansand.  Her holdt jeg mitt foredrag om hvordan man kan bruke sosiale medier til å differensiere seg i arbeidsmarkedet. Det var virkelig givende for min del, ettersom mange av de jeg pratet med var i samme aldersgruppe som meg selv. God tilbakemelding og enkelte av studentene har også fått hjelp i ettertid med å bruke enkelte av verktøyene jeg anbefalte under foredraget. 

Transient
 
Foredraget kan lastet ned fra min MyCloud link.

 

Vår 2012 - Ung IT

Seminaret "Ansatt på 140 tegn" ble arrangert av Dataforeningen og UngIT. Jeg holdt foredraget "Jeg vil ha ny jobb!" som tok for seg kreativ presentasjon av ferdigheter og valg av profilering. Jeg holdt en seanse på ca 30 minutter, på tross av en seig halsbetennelse. 

 

 Foto av Andreas Rønningen, 2012.

Foto av Andreas Rønningen, 2012.

 
Foredraget kan lastet ned fra min MyCloud link.

 

Høst 2011 - Dataforeningen

Det var dette som startet hele denne positive trenden. Nå er det jo slik at nettverk har veldig mye å si og det handler ikke minst om å bruke det riktig. Under bachelor oppgaven min trengte jeg en hobby for å slappe av ved siden av alle de timene med bachelor oppgave. Det endte med at jeg kjøpte meg domenet jonerikandersen.no og begynte å lage en nettside om nettopp meg og karriere. Denne nettsiden sendte tanten min ut til sitt nettverk når jeg søkte rundt etter jobb, og det førte til at en hyggelig mann ved navnet Rolf Nævra tok kontakt og plutselig tok Hege Lunde kontakt og lurte på om jeg ville prate litt om hvordan jeg tenkte og hvordan jeg løste det med å bruke sosiale medier vedr ansettelse. Jeg holdt et foredrag på "Du er ansatt!" på et frokostseminar høsten 2011. 

Transient
 

Lurer du på noe mer? Send meg en e-post.