contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Oslo, Oslo 0659
Norge

+47 99492105

Om Jon Erik

Mitt navn er Jon Erik Andersen og jeg er 25 år gammel. Født i '87 for de som er ekstra nysgjerrige. Jeg er over gjennomsnittet interessert i alt som har med Apple og gadgets å gjøre. Ser på meg selv som en gründer og entreprenør, derav kreativ og fornøyd med egen innsats i selskapet Gründerløkka AS og vår lille baby; Fønd. På dagtid jobber jeg med å gjøre internett bedre i selskapet Metronet

Hvis du mot formodning skulle lurt på hvorfor jeg har laget denne siden, så er det to grunner til det. Jeg har alltid vært interessert det meste som har med internett og webutvikling å gjøre, samt at jeg gjør ganske mye for å differensiere meg fra andre. Derfor er det en todelt side med både en god og solid CV som nettsiden jonerikandersen.no linker inn til. Den andre seksjonen av siden er en personlig blogg - jonerik.net -der jeg legger inn alt av tanker rundt produkter, bilder med mer. 

Vil du ha tak i meg?  

Bildet som er brukt på CVen er tatt av en av Norges mest joviale fotografer, Christine Wendelborg,